Изберете страница

Harem смляна консерва 250гр.

16,90 лв.

Смес: Harem
Кафе: смляно кафе
консерва: 250гр.
Арабика: 100%
Аромат: Мед, Цитрусови плодове, алкохол от ром, карамел

Харемът е една от най -добрите смеси в света: 100% арабика от 10 произхода, включително две от най -редките и най -ценни гурме кафета, култивирани някога: тази смес всъщност е гордостта на Passalacqua, посветена на ценителите.

Харем кафето е резултат от смесването на 10 фини произхода на кафе от най -добрите плантации в света. Те включват Jamaica Blue Mountain и Portorico San Pedro, които правят този продукт уникален в Италия за аромат, вкус и уважение. Jamaica Blue Mountain е най -доброто кафе на международния пазар, кафе с вкус на мед с нотки на ванилия и сушени плодове, ненадминато по сложност на аромата. Порторико Сан Педро е роден в планините на Централна Кордилера на Пуерто Рико, над 1000 метра над морското равнище. Той изразява плодовия аромат и вкус на тази земя, в допълнение към приятните нотки на черен шоколад и лешник, които го правят уникален.

Благодарение на умелото смесване на внимателно подбран и изключителен произход, Harem доставя на небцето силно удоволствие и усещане за продължително вкусово благосъстояние. Естествено сладко кафе, на което можете да се насладите дори без захар у дома и в баровете, за да хванете напълно нежната ласка на небцето.

Контакти

Телфон

+359898505555

адрес

България, град Дупница