Изберете страница

Cremador E смляно кафе 250гр.

11,00 лв.

Смес: Cremador E
Кафе: смляно кафе
Пакет: 250гр.
Арабика: 70%
Аромат: мед, бадеми, шоколад

Cremador E е смес от кафе Passalacqua, която съчетава пет от най -добрите произходи в света за изключителен аромат на еспресо кафе и перфектен баланс, на който да се наслаждавате у дома и в баровете.

Сместа Cremador E дава изключително балансирано кафе, защото е резултат от умелото съчетание на фина арабика и робуста от най -добрите плантации по света, което произвежда най -висококачествената смес и извлича най -добрите характеристики на двата сорта у дома или на бар.

С Cremador E ароматът, вкусът и тялото се комбинират в перфектен баланс. Благодарение на това 68% от ценената арабика, която дава сладък, кадифен вкус и специален аромат, който я прави уникална, но и 32% от подбраната робуста, създаваща плътност в чашата и съществен крем, който тези, които искат да пият истинско еспресо бар кафе дори у дома очаквайте.

Подобно на всички смеси от кафе Passalacqua, благодарение на интелигентния избор на произход и опаковката, която запазва всички органолептични свойства и прекрасния аромат на кафе, Cremador E също придава този продължителен послевкус на „добро кафе“, оставяйки този приятен, вкусен и ароматен спомен върху небцето може да даде само висококачествена смес.

Контакти

Телфон

+359898505555

адрес

България, град Дупница