Изберете страница

Ibis Redibis кафе на зърна 1 кг-3 кг

Смес: Ibis Redibis
Кафе: на зърна
Пакет: 1кг. до 3кг.
Арабика: 30%
Аромат: Шоколад

Категории: ,

Ibis Redibis е сместа от кафе Passalacqua, която може да предложи изключително съотношение между качество и цена в барове и ресторанти, благодарение на пълната липса на дефекти и значителното удобство на формата от 1 килограм зърна.

С фино кафе Арабика и високо селектирано кафе Робуста от най-добрите плантации, подложени на тъмно изпичане, с Ibis Redibis се гарантира високото качество на еспресото: благодарение на деликатните ароматни нотки, пълния и интензивен вкус и наситената чаша без конкуренция, това е сместа за тези, които обичат силно и брилянтно кафе.

Благодарение на внимателната селекция на кафе от 3 различни произхода и винаги и само избрано сред най-добрите качества на пазара: Ибис Редибис идва от кафе на зърна без дефекти , внимателно подбрани и изпечени, така че да дадат най-доброто от себе си в чашата, след екстракция с машина за еспресо. Освен това, подобно на всички кафени смеси на Passalacqua, Ibis Redibis винаги дава онзи приятен послевкус, който се запазва дълго време. Една безупречна смес, предложена от Passalacqua на особено конкурентна цена, за да даде възможност на всеки да се наслади на „доброто кафе“.

Ibis Redibis се предлага и във формат за зърно от 3 кг.

Контакти

Телфон

+359898505555

адрес

България, град Дупница