Изберете страница

Ibis Redibis кафе на зърна 1кг.

50,00 лв.

Смес: Ibis Redibis
Кафе: на зърна
Пакет: 1кг.
Арабика: 30%
Аромат: шоколад

Ibis Redibis е смес от кафе Passalacqua, предлагаща изключително съотношение цена/качество в барове и ресторанти, благодарение на пълната липса на дефекти и на забележителното удобство на пакет от 1 килограм зърна.
С високо ценени и подбрани кафета Арабика и Робуста от най-добрите плантации и подложени на тъмно печене, Ibis Redibis осигурява висококачествено еспресо: благодарение на деликатните си ароматни нотки, пълен и интензивен вкус и ненадмината плътност в чашата, това е сместа за тези, които обичат силно и брилянтно кафе.
Това е заслугата на точната селекция на кафе от 3 различни произхода и избрано винаги и само от най-добрите качества на пазара: Ibis Redibis се ражда от кафе на зърна без дефекти, внимателно подбрани и изпечени, защото те дават най-доброто за вас в чашата , след извличане с еспресо машината. Освен това, като всички смеси за кафе Passalacqua, Ibis Redibis винаги оставя този приятен послевкус, който се запазва за дълго време. Безупречна смес, препоръчана от Passalacqua на особено конкурентна цена, за да даде възможност на всеки да се наслади на „добра чаша кафе“.

Контакти

Телфон

+359898505555

адрес

България, град Дупница