Изберете страница

Harem кафе на зърна 500гр.

16,50 лв.

Смес: Harem
Кафе: на зърна
Пакет: 500гр.
Арабика: 100%
Аромат: Цитрусови плодове, карамел, мед, ром

Категории: ,

Харемът е една от най -добрите смеси в света: 100% арабика от 10 произхода, включително две от най -редките и най -ценни гурме кафета, отглеждани някога: тази смес всъщност е флагманът на Passalacqua, този, посветен на ценителите.

Харем кафето е резултат от смесването на 10 произхода на фино кафе от най -добрите плантации в света. Те включват Ямайка Синя планина и Пуерто Рико Сан Педро, които правят този продукт уникален в Италия за аромат, вкус и стойност. Jamaica Blue Mountain е най -доброто кафе на международния пазар, кафе с вкус на мед с нотки на ванилия и сушени плодове, ненадминато за пълнотата на вкусовете. Пуерто Рико Сан Педро е роден в планините на Централната Кордилера на Пуерто Рико, над 1000 метра над морското равнище и благодарение на тази почва изразява плодов аромат и вкус, както и приятни нотки на черен шоколад и лешник, които го правят единствен по рода си.

Благодарение на умелото смесване на внимателно подбран и изключителен произход, Harem е смес, способна да достави на небцето силно удоволствие и усещане за продължително вкусово благосъстояние. Естествено сладко кафе, на което можете да се насладите дори без захар, у дома или на бара, за да хванете напълно деликатеса, който гали небцето.

Контакти

Телфон

+359898505555

адрес

България, град Дупница