Изберете страница

Harem кафе на зърна 1кг.

50,00 лв.

Смес: Harem
Кафе: на зърна
Пакет: 1кг.
Арабика: 100%
Аромат: Цитрусови карамел, шоколад, ликьор ром

Категории: , Етикети: ,

Harem е една от най-добрите смеси в света: 100% арабика от 10 произхода, включително две от най-редките и най-ценни гурме кафета, култивирани някога: тази смес всъщност е гордостта на Passalacqua, посветена на ценителите.
Харем кафе е резултат от смесването на 10 фини сорта кафе от най-добрите плантации в света. Те включват Jamaica Blue Mountain и Portorico San Pedro, които правят този продукт уникален в Италия за аромат, вкус и уважение. Jamaica Blue Mountain е най-доброто кафе на международния пазар, кафе с вкус на мед с нотки на ванилия и сушени плодове, ненадминат по сложност на вкуса. Порторико Сан Педро е роден в планините на Централна Кордилера на Пуерто Рико, над 1000 метра над морското равнище. Той изразява плодовия аромат и вкус на тази земя, в допълнение към приятните нотки на черен шоколад и лешник, които го правят уникален.
Благодарение на умелото смесване на внимателно подбран и изключителен произход, Harem доставя на небцето интензивно удоволствие и усещане за продължително вкусово благополучие. Естествено сладко кафе, на което можете да се насладите дори без захар у дома и в барове, за да обхванете напълно нежната ласка на небцето.

Контакти

Телфон

+359898505555

адрес

България, град Дупница